Foglalkoztatás

Foglalkoztatást elősegítő szervezetek

M.É.Z. (MAGYAR ÉLŐZENE NONPROFIT Kft.)

Az MZTSZ elnöksége 2005. szeptember 1-i hatállyal alapította meg a MAGYAR ÉLŐZENE Művészeti Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságot, amelynek 100%-os tulajdonosa a szakszervezet.
A társaság közhasznú céljairól részletesebben annak honlapján olvashat

Elérhetőség

Cím: 1033. Budapest, Vörösvári út 101.
Telefon: 061- 3425-547
WEB: www.mezkht.hu

Dalok.hu

MZTSZ elnöksége és az EJI zenei jogdíjbizottsága, zenész kollégák kezdeményezése alapján 2004 – től kezdődően foglalkozott egy olyan internetes zeneáruház, és egyben zenei portál létrehozásával, amely fórumot és értékesítési lehetőséget biztosít azoknak a művészeknek és kiadóknak, akik elfogadják a létrehozott www.dalok.hu elnevezésű alapelveit és szerződési felvételeit. Ezek között a legfontosabb mozzanat az, hogy a zenészek ismertséghez és lehetőleg minél több jövedelemhez jussanak e terjesztési formán keresztül, miközben a zeneáruházat üzemeltetető szakszervezeti tulajdonú MÉZ Kht., mint non-profit társaság semmiféle haszonra nem törekszik.

Elérhetőség

WEB: www.dalok.hu

OSZK (Országos Szórakoztatózenei Központ)

Az Országos Szórakoztatózenei Központ (OSZK), az MZTSZ önálló jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeti része. Az OSZK, mint munkaközvetítő szervezet, együttműködve az érintett szakszervezeti alapszervezetekkel, mindent megtesz a foglalkoztatás jogszerű, a szórakoztatózenészek érdekeinek leginkább megfelelő kialakításáért.

Elérhetőség

Cím: 1033. Budapest, Vörösvári út 101.
Telefon: 06-1-321-1120