Képzés, oktatás

Oktatási intézményeink, stúdióink
Tisztségviselői továbbképzés

Kőbányai Zenei Stúdió

Az MZTSZ 1998. februárjában alapította a Kőbányai Zenei Stúdió a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete Művészeti Szakgimnáziuma elnevezésű, a Program Követelmény (PK) szerint meghatározott emelt szintű szakképesítést nyújtó, a könnyűzene területén a rock, pop, és a hagyományos tánczene stílusokban szakembereket képző, államilag elismert és támogatott művészeti szakképző intézményét, szakgimnáziumát.

Az intézmény a Kőbányai önkormányzat önzetlen és nagyvonalú segítségével önálló épületben, közel kettőszáz tanulóval basszusgitár, dob, ének, fúvós, gitár és zongora tanszakokon nappali és esti tagozatokon kiemelkedő tudású tanári kar segítségével folytatja a kettő + egy éves, képzését.

Az iskola elérhetősége:

Cím: 1103. Budapest, Cserkesz utca 39.
Telefon / fax: 06-1-431-0257, 06-1-431-0258
E-mail: titkarsag@zenesuli.hu
Web: www.zenesuli.hu

Tisztségviselői továbbképzés

A Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete (MZTSZ) továbbképzést szervez zenepedagógus, szimfonikus zenekari és énekkari, valamint szórakoztató zenésztisztségviselői számára.

Továbbképzés helyszíne: 

Zamárdi-felső, Vécsey K. u. 16. Művész Üdülő

Tisztségviselői továbbképzések várható időpontjai:

  • Zenepedagógus tagozat – november hónap
  • Szimfonikus zenekari-énekkari tagozat – április hónap
  • Szórakoztató zenész tagozat – május hónap

A tisztségviselő kollégák részére a szállás, étkezés és utazás költségeit a helyialapszervezet költségvetése terhére tudják elszámolni.